mandag den 13. juni 2011

Lortemarked i Mølleparken

...har jeg lyst til at kalde det. Men der var loppemarked i dag, og ville da ønske jeg ikke kom forbi. Sidste gang var det så godt! Denne gang var der bare fyldt med tøj. Aaaalt for meget tøj - på aaaalt for lidt plads! Det var ikke engang meningen at jeg skulle have været afsted, men derimod på arbejde. Og hvor ville jeg da ønske at jeg ikke kom forbi, for jeg fik spoleret min oplevelse af at et fedt marked/koncept fra første gang. Derimod lignede det Fashion Flea fra Østerbrohallen - der vidste jeg dog hvad jeg gik ind til - tøj.

Der er forskellige ting man går efter på loppemarkeder - I know. Men det kunne have været så godt!

Jeg har seriøst underskud på genbrugskontoen - 2 ud af de seneste 3 weekender er blevet brugt  på musik - først SPOT festival, så arbejde  - og  i denne weekend NorthSide festival. Det er kun blevet til besøg i Genbrugsen i Viby (Som er blevet rigtig flot efter den flyttede! De har ikke mange ting, men lidt teak er det blevet til, det er primært en genbrugstøjbutik).

Onsdag eller torsdag blev det til en tur hos Blå Kors - og hvor var der nogen der gjorde et kup!
For mig at se, jeg kom da de stod ved kassen, havde de fundet en Jens H. Quistgaard teaktræs isspand! Jeg er så misundelig!

Billedet er taget herfra

3 kommentarer:

  1. Det är bara att säga stort grattis till den som fyndade Quistgaards champagnekylare, synd att det inte var du!

    SvarSlet
  2. Jeg er helt enig. Jeg var taget til Mølleparken for første gang og blev vildt skuffet. Der var bare tøj og sko over det hele og stort set kun en stand, jeg gad købe hos.

    SvarSlet
  3. Malene -det burde selvfølgelig give gode muligheder for at skille sig lidt ud næste gang, hvis man kommer med en "ting-stand"... ;)

    SvarSlet