lørdag den 9. februar 2013

Småborde i Århus

Hvor går man i ly når man er nervøs før eksamen? I fredagsbaren.

...og det fungerer måske for de fleste fordi de kan få en genstand. Nu skulle jeg så op en torsdag hvor der ikke var åbent, men teaksofabordet stod der alligevel! En dejlig beroligende genstand at kigge på når alle andre omkring én ikke virker spor angste for at skulle op og præstere. Min nervøsitet sad virkelig uden på tøjet. 

Jeg er overrasket og glad for at se bordet kan være så pænt efter at have stået i en fredagsbar, første gang jeg så det, var jeg ellers parat til at frikøbe det.

Ikke mere teak i denne omgang:


Nu til IKEA:
Ikea Lövbacken sofabord - 459,-

Jeg var  i IKEA efter min eksamen, og fik endelig set det fine Lövbacken bord, som jeg ellers kun har set på svenske blogs. Bordet har ikke noget med teak at gøre. Men selve formen er jo super fin - ville gerne have noget tilsvarende i en ægte retroversion. Her en der har det rigtige bord fra 50erne! Fra dengang det hed Lövet.
Billede fra besøg i Decorate i Jægergårdsgade. 
Apropos små borde med aner tilbage - så fik de tre fint stablede borde mig til at tænke på mit teakhit! Jeg kan i hvert fald godt se en lille lighed, omend de nye borde har en mere brugbar størrelse i min lejlighed, så siger træet mig ikke det store. Det er vist nok nogle borde der hedder Play Organic.


Det var lige et rodet blogindlæg fra mig!

Ciao
//Teaklover


6 kommentarer:

 1. Jeg er VILD med ikea, de har så fine og dejige ting - til en fair pris!

  Knus!
  Jeg har en konkurrence på min blog, om et par skønne øreringe i samarbejde med Annlil. Kig gerne forbi!
  http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-annlil-reringe.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nok mere vild med kluns og genbrug - når alt kommer til alt ;)

   Slet
 2. flotte flotte ting du viser
  nå ble jeg inspirert til å ta en ny tur på bruktbutikken! :)

  fin blogg

  beste hilsener
  fra
  Åpent^hus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!

   Af sted med dig!

   Dejlig blog du har. :)

   Slet
 3. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

  SvarSlet
 4. You are welcome to VANTAGE MEDICAL CENTRE, here you will get the maximum satisfaction that you need and your satisfaction is the priority. I also want to use this opportunity to introduce myself, my name is Dr. COLLINS, I am the Vice Doctor of the above organization..We deal on special kidney transplants and treatment of all kinds of disease and illness. I want you to know that you are on the right where you can sell your kidneys OK.

  Email: infovantagemedicalcentre@gmail.com

  SvarSlet