fredag den 8. marts 2013

Shame on you!!

Jeg har simpelthen været heldig her - vundet Bolig Magasinet i 3 måneder. Det var dejligt, for jeg havde ellers fravalgt det da jeg blev studerende. Jeg fik det første gang her i tirsdags, og gemte det til en kedelig togtur til Odense.

Til min store forfærdelse er det sådan her teaktræ behandles i det magasin:
Det smukke bord i al sin glød ses til venstre..  Til højre som det ser ud efter 300 kr. maling - det der skulle være flot, ak.

11 kommentarer:

 1. Ja det sad jeg også og krummede tæer over, tsk tsk...

  SvarSlet
 2. Så har man bare ikke fingeren på pulsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvom de faktisk for ikke ret lang tid siden udråbte teak som "hot"...

   Slet
 3. Att måla allt vitt inklusive golvet känns väldigt danskt. Inget jag rekommenderar! Golv skall vara mörka och teak skall inte målas!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, vidste jo nok godt at vi var enige ;)

   Slet
 4. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

  SvarSlet