fredag den 12. august 2011

Fremtidige lopper

Tilsyneladende er der noget jeg er gået glip af i min tid som "århusianer". Der er åbentbart et kræmmermarked i umiddelbar nærhed af min bopæl, lørdag den 3. september. Det er spøjst. Men nu må jeg så se om det er noget ved. De har reklameret med sedler på dørene til alle opgange - jeg var dog så fræk at den på vores dør tog den ned, og placerede den indenfor (Synes det ser lidt træls ud med sådanne opslag)
Mon det er noget ved?

Ellers bliver der igen marked i Mølleparken - tøjloppemarked. Jeg har ingen stand, og skal heller ikke have det igen. Så vil jeg hellere tage andet steds hen. Det er den 28. august og jeg ved der bliver en god bod, måske flere, men jeg sætter ikke forventningerne for højt. Det er godt for parken at der sker noget, men ærgerligt at de "fulde" elementer ikke kan blive væk - selv når der er marked. I det daglige er parken stadig ikke sådan helt rar at gå igennem, og man kunne godt ønske at der blev taget bedre hånd om problemet, så parken blev et sted for masserne i stedet for de få.

I morgen den 13. august tror jeg at jeg vil på marked på Trøjborg, når der er bagagerumsmarked på Steen Billes Torv. Jeg har aldrig været der. Men nu skal det være! Alternativt kan det være jeg vil se på det der Antik loppemarked som der er i Ridehuset - dvs. jeg nægter at give 40 kr. i entre for noget i Ridehuset, men der skulle være nogle private stande udenfor, måske det er gratis?

2 kommentarer:

  1. Hejsa .... Du burde komme til Ridehuset imorgen d.14. Der kommer masser af skønne små teak-møbler og andre fine møbler :) Vi kommer nemlig med en masse ;o) Og vi står udenfor. Hilsen de to fra Loppe-laden i Skejby

    SvarSlet
  2. Hejsa Loppe-lade. Jeg kommer også i morgen. Men priserne på teak her i Århus er bare så høje. Men nu må jeg se hvad I kan byde på ;)
    Hilsen Line

    SvarSlet