onsdag den 17. august 2011

Skattejægerne

Selvom man ingen tv-signal har grundet skiften til digitalt sendesignal, kan man nu godt have en lille yndlingsserie. - Min er Skattejægerne på DR1, som jeg så ser på deres hjemmeside. Meget praktisk, idet man jo så selv kan vælge hvad tidspunkt man vil se det.

De er startet på en ny senderække! Der er kommet nye mennesker med, og Århus er nu repræsenteret med hele to synsvinkler. Det bliver spændende at følge. For det fedeste efter selv at gøre fund, er da at se andres fund, og det at blive lidt klogere!

Programmerne kan ses her.

8 kommentarer:

 1. Uhh en ny sæson. Det er et rigtig godt program :D

  SvarSlet
 2. Ja det bliver bare sendt for lidt! ;)

  SvarSlet
 3. Önskar vi hade ett sånt program i Sverige också!!!

  SvarSlet
 4. Jeg var vild med den gamle sæson, så at høre her, at der er kommet en ny, er jo fantastisk! Jeg vil straks se det første afsnit - hvordan det er gået helt forbi min næse, ved jeg ikke?

  SvarSlet
 5. Cinna - du må foreslå det til svensk tv ;)  Frk. Lyngsø - det har sikkert noget med vejret at gøre. Der er alligevel for lyst ude at sidde inde når de sender det:)

  SvarSlet
 6. Det er vitterligt en god bette serie, sammen med 'hvad er det værd', som jeg også elsker.

  SvarSlet
 7. Åh ja, Hvad er det værd - gad vide om der er kommet nye afsnit der skal ses ;)

  SvarSlet
 8. SKØN blog du har dig her - den er jo lige efter mit hoved :-) Fantastisk dejlige fund du har gjort dig. Og så kan jeg også snakke med om "Skattejægerne" og "Hvad er det værd" - absolut yndlingsprogrammer ;-) Hehe.

  SvarSlet