lørdag den 20. oktober 2012

Reddet fra regnen - teakhit!


Efter første omgang knofedt! Det skal have en omgang mere, men jeg løb tør..

Før jeg begyndte at gøre det rent...


Bordbenet, plastikduppen skal vist bare af.
Jeg skulle bare lige i Rema og købe noget til aftensmaden, da jeg ud af øjenkrogen spotter noget der minder om en teakbordplade. Jeg købte let ind, så jeg kunne have det hele i min taske, og dermed ikke behøvede en pose, så jeg kunne have begge hænder til at slæbe med. Heldigvis var pladen der også de små ti minutter senere, da jeg gik forbi for at komme hjem. Der var tilmed ben til. Så der blev jeg lige et sofabord rigere. Det var møgbeskidt, - man ser det faktisk ikke rigtig på førbilledet. Så det fik æren af at komme med i op i lejligheden til en omgang rengøring, dels fordi jeg selv kunne slæbe det op - ellers var det nok endt i Retrokælderen med det samme. 

Jeg synes ikke jeg har set noget lignende før, og det er da heller ikke stemplet. Jeg ved ikke om man kan kalde det nyreformet, måske mere boomerang eller trekantet?  Under alle omstændigheder, så har jeg ikke rigtig plads i lejligheden, så enten skal jeg sælge det eller finde et landsted hvor jeg rigtig kan dyrke mine særheder og have en kæmpe samling af teak. -Det bliver nok det første, altså salg, og så er jeg all-in på at være pro klunser her i Århus...


16 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fint! Hmm, måske jeg skulle købe det hvis du sælger?! Har godt nok ikke rigtigt plads, men håber vi snart flytter i noget større, og så kunne der jo være plads...Tænke, tænke. Hvad tager du for det?

  SvarSlet
 2. Hej Julia. Jeg har ikke lige fået min pris klar endnu. Jeg vil først lige se hvor pænt jeg kan få det. Men i så fald skal du være mere end velkommen ;)

  Hilsen Line

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er det flot - gid jeg havde plads :)
  Vi har spisebord, stole og skænk i teak og jeg er så vild med det... og skænken fulgte endda med huset, da vi købte det.
  Fine sager du finder - jeg har lige snuset lidt rundt på din blog wauw!!

  SvarSlet
 4. Sikke et dejligt fund, det er nu dejligt når man kan finde guld i andres "skrald" :) Og kender alt for godt til det med, at tingene ender i kælderen, det er jo ikke nemt at have det hele fremme på én gang :)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
 5. Det er virkelig et fantastisk flot bord! Der har du været heldig ;)

  SvarSlet
 6. Lækkert og unikt bord :-)
  Vil du ikke kigge forbi, og deltage i min giveaway på bloggen?

  Knus!
  www.rikkesunds.blogspot.dk
  http://www.rikkesunds.blogspot.dk/2012/11/time-for-give-away-and-lot-of-changes.html

  SvarSlet
 7. Ihh hvor er det fint - og skøn blog du har!

  SvarSlet
 8. 1000 tak for jeres dejlige kommentarer :) !!

  Jeg bor et godt sted når det kommer til teak-kluns :)

  SvarSlet
 9. Fedt bord - hvordan er str og en evt pris?

  SvarSlet
 10. Hejsa- jeg skal lige bruge det til "noget" så kommer det til salg - med mål og billeder.

  SvarSlet
 11. Sikke en fin blog du har her, skal du ikke have gang i den igen ;-)

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar! Jow, det burde jeg - jeg startede den da jeg var arbejdsløs, og vupti pludselig studerende mm. Så var der lige den med tiden. Men det skal jeg da!

   Slet
 12. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

  SvarSlet
 13. You are welcome to VANTAGE MEDICAL CENTRE, here you will get the maximum satisfaction that you need and your satisfaction is the priority. I also want to use this opportunity to introduce myself, my name is Dr. COLLINS, I am the Vice Doctor of the above organization..We deal on special kidney transplants and treatment of all kinds of disease and illness. I want you to know that you are on the right where you can sell your kidneys OK.

  Email: infovantagemedicalcentre@gmail.com  SvarSlet
 14. You are welcome to VANTAGE MEDICAL CENTRE, here you will get the maximum satisfaction that you need and your satisfaction is the priority. I also want to use this opportunity to introduce myself, my name is Dr. COLLINS, I am the Vice Doctor of the above organization..We deal on special kidney transplants and treatment of all kinds of disease and illness. I want you to know that you are on the right where you can sell your kidneys OK.

  Email: infovantagemedicalcentre@gmail.com

  SvarSlet