tirsdag den 1. januar 2013

Gratis teakstol

Stolen jeg fik. 
Jeg fik en stol for nogle dage siden, ganske gratis via en fb-side. Dejligt. Den skulle bare hentes med det samme, så jeg har da nok forbrændt lidt kalorier ved i at løbe efter den, hvilket selvfølgelig også var nødvendigt, da jeg ikke nåede til spinning pga. det.
Stolens anatomi er jeg ikke helt inde i, men original er den nu er ikke, tænker på det der går på tværs. Men helt ærligt, hvis jeg liiiiige får et andet betræk på, så kommer den da til at gøre sig fint som skrivebordsstol. 

Husk Mit Navn med næsehorn

5 kommentarer:

 1. wow! Grattis till en snygg stol!

  SvarSlet
 2. Ja ikke, håber du kan forestille dig den med et pænere betræk også ;)

  SvarSlet
 3. Haha, hvor er det fedt med en blog dedikeret til teak - jeg er fan! :D
  Og så fedt at falde over en gratis stil - der er ikke noget bedre end kluns og loppemarkeder og den slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kanon ;)

   Elsker jo også loppemarkeder - men teak er blevet så dyrt i Østjylland efterhånden

   Slet
 4. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

  SvarSlet