lørdag den 21. maj 2011

Kuk og pip"Jeg mangler ikke noget" - og nej det gjorde jeg ikke. Men alligevel blev min vægfuglesamling virkelig udvidet... Og endda mest med dubletter. Øv eller fedt? -Fedt!

Jeg var afsted på Århus Kræmmermarked fredag - fra morgenstunden. 10 i 10 var jeg der, og der var de begyndt at lukke handlende ind (Ingen kommentar).

Det var meget de samme kræmmere som der plejer at være. -Måske en enkelt mere der solgte røgerivarer? Og var sokketilbudet ikke ændret til 12 par for 150 kroner? Ellers har "nyvare-sælgere" været usynlige for mig..

Der var især én kræmmer jeg virkelig syntes havde en god stand: En pavillon, to borde - og resten i papkasser - man kan vist godt sige rodekasser. Det var klasse. "Desværre" - eller helt med vilje - lod jeg en virkelig fin teaklampe ligge. Håber den har fået et godt hjem. Han havde også nogle virkelig fine gule lamper - som han utrolig nok fik solgt til ganske svimlende overpris- (Overvejer pludselig om mine kuglemagnetlamper skal videresælges, i stedet for at blive hængt op.)

Ellers synes jeg faktisk priserne var okay - måske fordi jeg havde pip? Man kan godt mærke, at tingene er "mere udvalgte", end de ellers kan være på markeder. Og så kunne jeg jo overhøre mange kræmmere sige - "Ja du kan jo komme på søndag, så er jeg billigere" - klassisk salgsargument, for det er jo det med et unikke...

Selvom jeg som skrevet ikke mangler noget - så fik jeg alligevel købt noget:

Jeg har en god tro på, at æggeuret kan blive ganske fint efter en omgang rengøring, samt at "nøglehuset" kan blive lidt fint - især hvis der kommer en fugl på - måske i stil med Sparrow. Ups til fuglene til væggen - nu kan min omgangskreds da rigtig sige: "Hvaa'e kan du godt lide fugle?"...

2 kommentarer:

  1. Klockan var lik mina två som finns i detta inlägget: http://jjform55.blogspot.com/2011/05/kokstidur.html

    Kul att det finns ett teakfreak till! :)

    SvarSlet
  2. Ja de ligner meget godt! Dit det blå er ret fint - håber du får det til at virke!

    SvarSlet