torsdag den 26. maj 2011

Pondus - en lille pingvinmarch


Pingvinmarchen - nu bestående af 4 Ponduser. Noget siger mig at der nok ikke bliver så mange flere til familien. De fylder alligevel lidt.

Nu er jeg ikke Pondus-prof, men jeg kan i hvert fald se at de ikke er ens! Hvilket jeg egentlig havde en lille naiv idé om. Men deres brystkasse er forskellig farvet, og ham med det røde halstørklæde er faktisk også mindre end  de andre. - Han skiller sig dog også ud på andre punkter! For han har et andet stempel. Så han er ikke som de andre. Der står Askvad Landmandsbanken under fødderne på ham, under fødderne på de andre står der Knabstrup. Og så er der yderligere ham der står 1. præmie på, han er lidt sej.

Det er virkelig sjovt med priserne på dem. Fra 20 kroner - 375 kroner har jeg hørt. Senest, på det samme marked (forskellige sælgere) var prisen fra 100 kroner til 250 kroner (-uden prut) - det sidstnævnte sted var salgsargumentet yderligere: "Men jeg har også nøglen til den!!" Okay? Min mor siger dog at det da ikke passe at man overhovedet skal have en nøgle, fordi man jo gik i banken med sparebøssen og fik pengene sat ind på bankbogen. Jeg burde være gammel nok til at huske det, men jeg har godt nok lidt glemt det.


Yderligere har jeg lige fået en bog med Pondus (Pondus til fødselsdag). Jeg kan huske vi havde en som barn. -Den håber jeg, at jeg kan finde hos mine forældre. Men den er nok i ringe stand. jeg husker den som meget læst i, og med en ryg der der er bundet ind i tape, den mest fantastiske tape, som var bredt, gennemsigtigt - og lettere gulligt. En gullighed som kun blev forstærket. (Ej, jeg håber godt nok den ikke er røget ud)

//Pondus-lover.

2 kommentarer:

 1. Nej, hvor sjovt.

  Jeg er tidligere badminton-spiller, og der var disse figurer ofte præmier - så jeg har 20-25 stk stående i kælderen! ;)

  Hilsen Trine
  www.villa-villakulla.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Haha fantastisk! Jeg går selvfølgelig ud fra at de står på rad og række ;)

  Jeg nærmer mig selv de 20 med meget små skridt :) (Ej, det gør jeg nok ikke)

  Hilsen Line

  SvarSlet